Digital Marketing Training

Als ondernemer heb je vaak geen tijd om uren lang bezig te zijn met Facebook of met andere Social Media platforms. Vaak wordt het gecompliceerd, trainingen en gratis boekjes leveren niks op. En met "likes" verdien je geen geld. Hoe het wel moet, en wat wij inmiddels voor veel klanten regelen, leer ik je in deze training.

In deze digital marketing training leer je niet alleen de functionaliteiten binnen Facebook, maar ook wat je allemaal nodig hebt om succesvol campagnes te voeren. Veel trainingen die momenteel gegeven worden zijn beperkt tot het gebruik van Facebook campagnes. Bij deze training leer je hoe je echte omzet kan genereren en tegelijkertijd nieuwe klanten kan werven.

Over wat gaan we het hebben

Facebook

How to?

Omzet vs. Likes

Vind ik leuk's brengen geen omzet. Leer wat te doen om omzet te genereren.

Sales Funnel

How to?

Sales Funnel

Hoe creëer je een Sales Funnel

Email Marketing

How to?

Email Marketing

Nog steeds het krachtigste verkoop middel. Hoe zet je het in

Sales

How to?

Sales Basis

Hoe overkom je bezwaren en sluit je deals! Introductie

Social Media Masterclass

Meer dan alleen likes
€249 exclusief btw
  • Ongeveer 2 uur intensief leren over Marketing
  • Facebook likes vs. omzet
  • Traffic naar een sales funnel
  • Email Marketing Automation
  • Basis van Sales
training banner

Meet the Trainer

De trainer van deze Masterclass is Marlon van Horck. Eigenaar en oprichter van The Inbound Factory en VH Recruitment. Marlon werkte jarenlang in het buitenland voor Apple, eBay en PayPal in diverse senior management functies. In Den Haag heeft hij voor Apple de retail store opgebouwd in de Haagse Passage en was bij Apple Inc. verantwoordelijk voor de Europese B2B verkoop. Sinds eind 2015 helpt hij kleine en middelgrote bedrijven om meer uit social media te halen. Waar andere internet marketeers zich focussen op hoe een Facebook pagina en campagne op te zetten, focust Marlon op het belangrijkste traject wat daarna komt. Namelijk, hoe krijg ik via social media OMZET inplaats van “likes” of volgers?

Social Media Masterclass Den Haag

20 Oktober 2017

De Locatie in Den Haag

The Inbound Factory

Helpt kleine -en middelgrote bedrijven met hun social media marketing. Wij regelen de complete uitbesteding, de ontwerpen van visuele aspecten en het onderhouden van websites

Contact Gegevens

Mozartlaan 129
Den Haag
+31 6 13 090906
BTW: NL160862504B02