Hoe functioneert een target market?

Iedereen op het internet laat sporen van interesse achter. Als je bijvoorbeeld via google zoekt naar de informatie over een Samsung wasmachine en dan op een website komt van Media Markt of bol.com, dan wordt in eerste instantie jouw informatie gelinkt met wasmachines en eventueel de online aankoop daarvan.

Dus vanaf nu ben je een potentiële klant voor een nieuwe wasmachine. Als je daarna naar een website gaat waar advertenties op staan, bijvoorbeeld de Telegraaf of het AD, dan zal je zien dat er advertenties staan over wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten. De hele serie aan witgoed wordt je aangeboden. En niet te vergeten met interessante kortingen.

Samengevat

  • Alle informatie over internet gebruikers wordt opgeslagen
  • Door het accepteren van cookies wordt je online gevolgd
  • Al jouw informatie wordt door Google, Facebook en andere gebruikt.
computer_funneling_information

Wat doen wij?

Social Media

Wij regelen voor jouw bedrijf alle Social Media activiteiten. Op bijvoorbeeld Facebook creëren wij campagnes, brand awareness, website traffic en zorgen ervoor dat in jouw regio niemand meer aan jouw voorbij komt.

Email Marketing

Door alle campagnes op Social Media creëren we heel veel traffic. We zorgen ervoor dat al deze “geïnteresseerde” op jouw* website komen en via een Marketing strategie hun email adres achterlaten.

Drip Campaigns

Door alle email adressen die we verzamelen gaan we een “drip-campaign” opzetten. Dit betekend dat we de geïnteresseerde gaan omzetten naar klanten. Een ander woord hiervoor is Funnel Building

Website Maintenance

Het maken van een functionele website is niet gemakkelijk. Het is meer dan alleen foto’s en text. Denk hierbij aan Google zoek functies, Bing settings, back-links enz. We helpen graag.

SEO & Branding

SEO betekend Search Engine Optimisation. Dit is geïntegreerd in websites. Door deze settings optimaal te gebruiken zal jouw website hoog in de zoekmachines staan. Een complex verhaal.

Graphic Design

Een advertentie valt of staat met een passende afbeelding. We creëren altijd iets speciaals. Iets wat bij je bedrijf en uitstraling past.

MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTEN

Limited Offer!

Als je deze banner nog ziet kan je tot 20% korting krijgen op alle pakketten. Als je denkt, HET ZAL WEL DUUR ZIJN! Nou nee, we werken al voor 500 Euro per maand.
Contact us!
2017/01/31 00:42:53