We zijn verheugd dat u gekozen heeft voor The Inbound Factory. Hier beneden staan onze diensten zoals we ze aanbieden. We kunnen aan de slag zo gauw u met de voorwaarden akkoord bent gegaan doormiddel deze onderaan op deze pagina digitaal te ondertekenen.

 

 1. The Inbound Factory is een onderneming die voor haar zakelijke klanten social media marketing regelt. Dit kan zijn: Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube en Snapchat.
 2. Naast Social Media Marketing bieden wij ook Email Marketing en Optin Page Services aan.
 3. Alle activiteiten zijn in gezamenlijk overleg goedgekeurd voordat deze gepubliceerd worden.
 4. Wij gebruiken premium pakketten van Facebook Business Manager, Mailchimp, Clickfunnels, Aweber en SimilarWeb.
 5. The Inbound Factory vraagt via Facebook Business Manager toestemming om als adverteerder op te treden. U krijgt in uw Facebook hiervoor een aanvraag binnen die u dan kunt goedkeuren. Mocht u geen toestemming geven, dan kunnen we helaas geen campagnes creëren.
 6. Resultaten op campagnes hebben veelal te maken met de doelgroep, regio en acties. Het is moeilijk om op voorhand een inschatting te geven wat de eventuele conversie zal kunnen zijn. Dit wordt pas zichtbaar na een aantal dagen als campagnes actief zijn.
 7. Indien er aanpassingen nodig zijn in lopende campagnes is dit altijd inbegrepen in onze service. Wij berekenen nooit geen extra kosten indien dit nodig is.
 8. Alle campagne kosten zijn inbegrepen in de prijs.
 9. Mocht u meer campagnes willen voeren dan voorheen aangegeven, dan zijn er additionele kosten. Dit kan alleen in onderling overleg en goedkeuring.
 10. The Inbound Factory is een onderdeel van VH International en VH Recruitment.
 11. Alle aangegeven prijzen zijn exclusief BTW
 12. Betaal termijn zoals aangegeven in het overzicht van diensten (deze heeft u van ons per email ontvangen)
 13. Bij speciale acties en/of aparte prijsafspraken hanteren wij een betaaltermijn van 7 dagen.